Volgende voorstelling

Het volgend concert vindt plaats op zondag 26 januari 2020 om 15:00 uur in het muziekgebouw  te Dalmsholte, Goosdijk 5. Introducé(e)s zijn van harte welkom 
à € 17,00, graag aanmelden via tel. 038-3318963  of  0529 – 45 75 48, dit in verband met het beschikbaar aantal zitplaatsen en de te verwachten  belangstelling.

Dit wordt helaas het laatste concert in Dalmsholte. Voor u zullen optreden:

Anabela Marcos, sopraan, Maaike Boekholt, viola da gamba en Michiel Niessen, klassiek gitaar. Het programma dat wordt uitgevoerd heet “Music for a While

Met Music for a While brengt La Primavera een afwisselend en sprankelend jubileumprogramma waarin op gepassioneerde wijze en hoog niveau favoriete werken uit het repertoire van de afgelopen 25 jaar gebracht worden.
Tijdens een muzikale reis door Europa en de lente van de barok beleeft het publiek onder andere de prachtige Italiaanse melodieën van o.a. Claudio Monteverdi, de rijke ritmes van de Spaanse José Marín, fijnzinnig Frans repertoire van o.a. Marin Marais, geschreven aan het hof van de Zonnekoning en sfeervolle teksten op muziek gezet door de Engelse Henry Purcell. Van deze componist is het middelpunt van het programma, het wonderschone en ontroerende “Music for a While” (Muziek zal je voor even verlossing van je zonden geven).
Met een muzikaal vuurwerk sluit het ensemble op een feestelijke manier dit tweede jubileumprogramma af.

Wilt u alvast noteren dat het concert op 23 februari plaatsvindt bij de Golfclub Ommen.

Vanaf maart 2020 verhuizen wij naar de Landgoedcentrum Vilsteren! 

Landgoedcentrum Vilsteren: Vilsterse Allee 1d, 7734 PB Vilsteren