Volgende voorstelling

21 mei Het Toeac, accordeon duo. Renée Bekkers (1985) en Pieternel Berkers (1986) vormen sinds 2002 het accordeonduo TOEAC. Zij studeerden beiden aan het Fontys Conservatorium bij Ronald van Overburggen en aan ‘The Royal Danish Academy of Music’ in Kopenhagen bij de professoren Geir Draugsvoll en James Crabb waar zij haar Master behaalden. In september 2015 rondde TOEAC daar de ’solistenopleiding’ af. TOEAC behaalde prijzen op o.a. het Novam-accordeonconcours, het Prinses Christina Concours, Grand Prix International (Frankrijk), Premio Internazionale di Fisarmonica (Italië), een finaleprijs op het Grachtenfestival Conservatorium Concours, een finaleplaats bij Dutch Classical Talent en de Legatkonkurrence (Denemarken).

Het concert begint om 14:30 en het vindt plaats  in Landgoedcentrum Vilsteren:    Vilsterse Allee 1d, 7734 PB Vilsteren. Parkeren graag op de grote parkeerplaats bij de kerk, niet vlakbij de zaal dus.

Reserveren door leden en niet- leden is verplicht, dit in verband met het aantal beschikbare plaatsen. Dit kan uitsluitend per mail op kunstkringommen@xs4all.nl
de inschrijving staat open vanaf 7 mei t/m 17 mei of eerder.
 U krijgt bericht of er plaatsen zijn voor u.

De toegang voor introducé’s / niet-leden bedraagt € 20,00 per persoon, ter plekke contant te voldoen. Er is géén PIN automaat!