Volgende voorstelling

Door de samenvoeging van de concerten van Kunstkring Ommen en Stichting Strijkkwartetten Ommen vinden alle concerten plaats in het Landgoedcentrum te Vilsteren, Vilsterse Allee 1d, 7734 PB Vilsteren. U gelieve uitsluitend te parkeren op het terrein bij de kerk, dus niet vlak voor het Landgoedcentrum. De concerten zijn alle op zondagmiddagen, aanvang in principe 14:30 uur.                                

Reserveren door zowel leden als door introducé’s c.q. niet-leden is verplicht!                                            De toegang voor introducé’s / niet-leden bedraagt € 20,00, ter plekke contant te voldoen.

Er zal een korte pauze zijn, zonder consumptie, wilt u dan zo veel mogelijk op uw plaats blijven zitten, dit in verband met het houden van afstand. Bij de ingang wordt een QR code op de telefoon gevraagd, als bewijs van vaccinatie, dit kan ook met het papieren bewijs dat u na de tweede prik kreeg, of met een test, niet ouder dan 24 uur. Ook een bewijs dat u langer dan zes weken geleden corona hebt gehad wordt geaccepteerd.

Op 19 december kunt u luisteren naar een recital, te geven door violiste Tosca Opdam en pianist Alexander Ullman. Er worden werken gespeeld van Elgar, Mendelssohn en De Raaff.