Volgende voorstelling

Door de samenvoeging van de concerten van Kunstkring Ommen en Stichting Strijkkwartetten Ommen vinden alle concerten plaats in het Landgoedcentrum te Vilsteren, Vilsterse Allee 1d, 7734 PB Vilsteren. U gelieve uitsluitend te parkeren op het terrein bij de kerk, dus niet vlak voor het Landgoedcentrum. De concerten zijn alle op zondagmiddagen, aanvang in principe 14:30 uur. Als er meer dan 30 reserveringen zijn kan, als de musici dat willen, een concert twee keer achter elkaar worden gegeven. Het  seizoensprogramma ziet u onderstaand.

Reserveren is verplicht!

Zolang coronamaatregelen gelden is er geen pauze. Dan worden per concert maximaal 30 personen toegelaten. Bij meer aanmeldingen wordt het concert om 16:00 herhaald. Bij de ingang wordt een QR code op de telefoon gevraagd, als bewijs van vaccinatie, dit kan ook met het papieren bewijs dat u na de tweede prik kreeg, of met een test, niet ouder dan 24 uur. Ook een bewijs dat u langer dan zes weken geleden corona hebt gehad wordt geaccepteerd.

Op 12 september treedt Pauline Oostenrijk voor ons op. Zij heeft een programma met hobo, piano en voordracht. U hoort muziek van Bernhard van den Sigtenhorst Meyer, zowel voor hobo als voor piano. Pauline draagt tussen de muziekstukken gedichten voor van Johan Andreas dèr Mouw.

Voorwaar: een bijzonder programma!