Volgende voorstelling

Op 25 februari komt niemand minder dan de zeer bekende Nederlandse bariton Raoul Steffani, samen met pianist Frans van Tuijl. Zij zullen de prachtige en geliefde liedcyclus “Die schöne Müllerin” van Franz Schubert ten gehore brengen. Onlangs, op vrijdag 13 oktober 2023 ontving Raoul Steffani de Nederlandse Muziekprijs uit handen van staatssecretaris Gunay Uslu (Cultuur en Media). De uitreiking in het Amsterdamse Muziekgebouw aan ‘t IJ was de bekroning van een tweejarig studietraject waarbij de artistieke groei van Steffani centraal stond.


Het concert begint om 14:30 en het vindt plaats  in Landgoedcentrum Vilsteren:    Vilsterse Allee 1d, 7734 PB Vilsteren. Parkeren graag op de grote parkeerplaats bij de kerk, niet vlakbij de zaal dus. Mocht u verschijnselen hebben die op corona of griep zouden kunnen wijzen verzoeken wij u niet te komen!

Reserveren door leden en niet- leden is verplicht, dit in verband met het aantal beschikbare plaatsen. Dit kan uitsluitend per mail op kunstkringommen@xs4all.nl
De inschrijving staat open vanaf maandag 12 februari t/m woensdag 21 februari.    
U krijgt op 22 februari bericht of er plaatsen zijn voor u.

De toegang voor introducé’s / niet-leden bedraagt € 20,00 per persoon, ter plekke contant te voldoen. Er is géén PIN automaat!