Volgende voorstelling

Op 26 maart treedt het ook ons zeer bekende Atlantic Trio op, bestaande uit Janneke van Prooijen, viool, Ansfried Plat, cello en Bas Verheijden, piano. Zij staan bekend om hun grote muzikaliteit, hun prachtige interpretaties en hun precisie bij het musiceren. Het programma bevat werken van zowel Felix als zijn zusje Fanny Mendelssohn en ter opening een heerlijke compositie van de “Italiaanse Mendelssohn” genaamd Vincenzo de Meglio. Let vooral op het uitstekende samenspel van dit trio en ook op de zeer verfijnde techniek van pianist Bas Verheijden.

 

Het concert begint om 14:30 en het vindt plaats  in Landgoedcentrum Vilsteren:    Vilsterse Allee 1d, 7734 PB Vilsteren. Parkeren graag op de grote parkeerplaats bij de kerk, niet vlakbij de zaal dus.

Reserveren door leden en niet- leden is verplicht, dit in verband met het aantal beschikbare plaatsen. Dit kan uitsluitend per mail op kunstkringommen@xs4all.nl
de inschrijving staat open vanaf 13 t/m 22 maart of eerder.
 U krijgt bericht of er plaatsen zijn voor u.

De toegang voor introducé’s / niet-leden bedraagt € 20,00 per persoon, ter plekke contant te voldoen. Er is géén PIN automaat!